Werkwijze

Werkwijze

In de meeste gevallen is schoonmaken ├ęcht specialistenwerk. Bijvoorbeeld om uw vloer in perfecte conditie te houden, graffiti van uw muur te verwijderen of een gevel schoon te maken. Goed om te weten dat specialistische reiniging bij Pro Cleaning Hardenberg in vertrouwde handen is.

Pro Cleaning Hardenberg heeft kennis en ervaring die vereist is voor het meest specifieke schoonmaakwerk. Met materialen en middelen die aansluiten bij een professionele werkwijze.

Vooral dat specialisme maakt dat de aanpak van Pro Cleaning Hardenberg ook effectief is. Dat maakt dat uw investeringen in specialistische reiniging rendement opleveren. En dat levert uiteindelijk die omgeving op waar u een tevreden gevoel van krijgt.

Maatwerk oplossing voor uw onderhoud

In overleg met u worden de onderhoudswerkzaamheden die u wilt uitbesteden in kaart gebracht. Besproken maatwerk oplossingen in vergelijkbare onderhoud zijn: Schoonmaakdiensten aan te bieden wat t.n.t heeft geleid tot een uiteenlopend scala aan klanten met daaronder zowel binnen als buitenwerk.

Mijn tarieven zijn door adequate kostenbeheersing zeer scherp en als u mij voor uw schoonmaak klussen inschakelt is dat in de meeste gevallen met inbegrip van materiaal en/of schoonmaakmiddelen, offertes zijn bij mij vrijblijvend gratis, ook voor de kleinere klussen.