Hogedrukreiniger tijdelijk nodig?

Elektrisch of Diesel?

Verhuur van hogedrukreinigers

Wilt u uw terras schoonspuiten of misschien een gebouw schoonmaken? Huur dan een
hogedrukreiniger bij Pro Cleaning Hardenberg.
De hogedrukreinigers die Pro Cleaning Hardenberg in de verhuur heeft zijn onder te verdelen in:

Brandstof aangedreven hogedrukreinigers (diesel)

  • koud water hogedrukreinigers
  • warm water hogedrukreinigers

Elektrisch aangedreven hogedrukreinigers (230 volt)

  • koud water hogedrukreinigers
  • warm water hogedrukreinigers

De elektrisch (230 volt)/diesel aangedreven hogedrukreinigers kunnen we weer onderverdelen in  3 cilinder dieselmotor met 350 Bar 23 ltr./min in een unit hogedrukreinigers.

Nu huren

Geen stroom?

Hogedrukreinigers voor afgelegen locaties zonder stroom
De hogedrukreinigers die aangedreven worden door een dieselmotor kunnen 350 bar genereren. Doordat op sommige plekken geen elektriciteit aanwezig is, is de diesel aangedreven hogedrukreiniger een perfecte oplossing. Door ook een IBC watervat van 1000 liter op een tandemasser te huren, bent u helemaal mobiel en zelfvoorzienend.

Hogedrukreinigers voor terras schoonmaken
Pro Cleaning Hardenberg heeft aanvullende accessoires zoals vuilfrezen voor de hogedrukreinigers in de verhuur. Vuilfrezen zorgen voor een turbulente en geconcentreerde waterstraal waardoor er 40% meer capaciteit ontstaat. Als u uw terras wilt schoonmaken dan kunt u een hogedrukreiniger op 230 Volt met een druk van 125 bar huren met een vuilfrees. Voor grotere oppervlakken hebben wij ook een terrasreiniger 520mm  in de verhuur zodat uw bestrating mooi schoon wordt zonder dat opspattend water uw ramen en muren raakt. Hiervoor wordt een druk geadviseerd tot 300 bar.

 

Hogedrukreinigers voor riolering schoonmaken
De 230 Volt hogedrukreinigers met een capaciteit van 80 Bar is te huur voor rioolreiniging. Hiermee kunt u in combinatie met een rioolspuitkop uw afvoerpijpen grondig reinigen en een verstopping verhelpen.

Hogedrukreinigers voor industrieel gebruik 
Voor erg krachtig schoonmaakwerk in de werkplaats of net daarbuiten, heeft Pro Cleaning Hardenberg hogedrukreinigers op 230 Volt met een drukopbrengst van 170 Bar. Hier zit standaard ook een spuitlans bij. Er kan additioneel ook een vuilfrees bij gehuurd worden. Deze hogedrukreinigers leveren koud water.

Er zijn twee hogedrukreinigers, die heet water kunnen leveren. Dit zijn machines die in een 230 Volt 170 Bar of een 3 cilinder dieselmotor met 350 Bar 23 ltr./min in een unit geleverd kunnen worden. Deze warm water hogedrukreinigers worden heet gestookt met diesel.

De 230 Volt hogedrukreiniger kan een druk opbouwen van 170 Bar en kan water naar 100 graden Celsius opstoken. Alle hogedrukreinigers die Pro Cleaning Hardenberg in de verhuur heeft kunnen voorzien worden van extra hogedrukslangen tot 20/50 meter en eventueel vuilvrees terrasreiniger 520mm.

Hogedrukreinigers voor industrieel gebruik.

Voor erg krachtig schoonmaakwerk in de werkplaats of net daarbuiten, heeft Pro Cleaning Hardenberg hogedrukreinigers op 230 Volt met een maximum drukopbrengst van 180 Bar. Hier zit standaard ook een spuitlans bij. Er kan additioneel ook een vuilfrees bij gehuurd worden. Deze hogedrukreinigers leveren koud water.

De hogedrukreinigers die heet water kunnen leveren zijn machines die in een 230 Volt geleverd worden en hebben een aparte verwarming welke op diesel wordt gestookt.

De 230 Volt hogedrukreinigers voor warm water kan een druk opbouwen van 170 Bar en kan water naar 150 graden Celsius opstoken. Alle hogedrukreinigers die Pro Cleaning Hardenberg in de verhuur heeft kunnen voorzien worden van extra hogedrukslangen tot 20 meter en eventueel geleverd met vuilvrees.

Sleep om het voor- en na werkzaamheden te bekijken