Reinigen van terras tegels en vlonders.

Alle soorten terras

Wij reinigen alle soorten terras, bestrating, gevels, stenen muren en tevens houten vlonders. Terrasreiniging is onze specialisatie! Aanslag verwijderen maar ook olie, vet en kauwgom verwijderen bent u bij Pro Cleaning Hardenberg in goede handen.

Ook voor het schoonmaken van uw balkon, dakterras, bedrijventerrein, parkeerplaats en oprit. Door onze ruime ervaring in terras reinigen met onze professionele machines, kunnen wij u altijd het beste resultaat garanderen op het gebied van terras reinigen en onze andere diensten.

Werkwijze van terras reinigen

De beste manier om uw terras te laten reinigen is dat er met de combinatie van juiste temperatuur / druk en professionele reinigingsapparatuur gereinigd wordt. Uw terras bestrating of houten vlonder wordt hierdoor efficiënter, beter én duurzaam gereinigd zonder gebruik van schadelijke chemische middelen! 

Uw terras bestrating en vlonders kunnen het hele jaar door gereinigd worden, behalve bij vorst en sneeuw, dit komt mede dat wij terras reiniging verzorgen met heet water en achteraf na behandelen met anti-alg en mos werken. De bestrating blijft langdurig schoon en fris, ook geven wij u tips hoe u de bestrating eenvoudig schoon houdt vrij van onkruid, gras, mos, algen, groene aanslag, kosmos etc. Door het warme water worden gelijk de mossen en algen aangepakt die zich dieper in de ondergrond van de vloer bevinden, het reinigen gebeurt efficiënt, biologisch en duurzaam! Wij adviseren deze werkzaamheden in het voor- of najaar door ons te laten uitvoeren.

Terras na reinigen impregneren en breker zand aan brengen

Na het terras reinigen kunnen wij uw bestrating, tegels, houten vlonder preventief impregneren met het biologisch afbreekbaar anti- alg, mos middel voor een langdurig schoon resultaat.

Indien nodig biedt Pro Cleaning Hardenberg een nieuwe vulling met Breker zand aan en het opnieuw in vegen van uw tegelvoegen na reinigen terras. Ter plekke kunnen wij het beste beoordelen of het zand in vegen nodig is.

Kortom voor een volledig professioneel terras reinigen met het mooiste resultaat tegen een gunstige prijs! Wij leveren garantie op onze terras schoonmaakwerkzaamheden als kwaliteitskeurmerk.

Sleep om het voor- en na werkzaamheden te bekijken